Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSU. Als je het bestand wilt openen MSU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Update Standalone Package Format Microsoft

Wat is een bestand MSU?

Update-bestand dat wordt gebruikt door Windows Update, een toepassing die is opgenomen in Windows Vista, Windows 7 en Windows Server. Bevat updates voor applicaties en bestanden. Geïnstalleerd door de Windows Update Stand-alone Installer (Wusa.Exe), die automatisch door Windows Update wordt uitgevoerd (de gebruiker hoeft meestal geen MSU-bestanden handmatig te installeren).

Elk MSU-bestand bevat vier elementen:

Windows Update-metagegevens die het updatepakket één of meer .CAB-bestanden beschrijft die de updategegevens voor het pakket opslaan. Een .XML-bestand dat de inhoud van het MSU-bestand beschrijft Een eigenschappenbestand dat door Wusa.Exe wordt gelezen

U kunt de inhoud van een MSU-bestand handmatig verwijderen in de Windows-opdrachtprompt door te typen:

expand -f: * "example.Msu" output_directory

U kunt dan het updatepakket handmatig installeren door het volgende commando te typen:

pkgmgr.Exe /n:output_directoryexample.Xml

(voorbeeld.Msu en voorbeeld.Xml hebben hetzelfde bestandsnaamvoorvoegsel).

Eerdere versies van het Windows-besturingssysteem die worden gebruikt. MSI-bestanden voor updates.

Hoe een bestand openen MSU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSU openen

Andere problemen met een bestand MSU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSU:

  • het gekozen bestand MSU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand