Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MSV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MSV. Als je het bestand wilt openen MSV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MSV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Memory Stick Compressed Voice Files Sony

Wat is een bestand MSV?

Gecomprimeerd geluidsbestandsformaat dat wordt gebruikt door Sony's Memory Stick IC-recorders, zoals de ICD-MS1 en ICD-MS515. Net als een Sony Digital Voice (.DVF) bestand, maar niet zo gebruikelijk. Kan worden geopend met Sony's Digital Voice Player.

Hoe een bestand openen MSV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MSV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MSV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MSV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MSV openen

Andere problemen met een bestand MSV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MSV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MSV:

  • het gekozen bestand MSV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MSV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MSV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand