Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MTA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MTA. Als je het bestand wilt openen MTA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MTA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Samsung AllShare Metadata Format Samsung

Wat is een bestand MTA?

Bestand aangemaakt door Samsung AllShare, een programma dat wordt gebruikt voor het delen van multimedia bestanden tussen pc's, tv's, mobiele telefoons en andere DLNA-apparaten op het netwerk. Wordt aangeduid als een "hoofdstuk" bestand omdat het indexeringsinformatie bevat om door de multimediabestanden te navigeren.

MTA-bestanden worden automatisch gegenereerd door Samsung AllShare wanneer een multimedia-bestand wordt gebruikt. Ze worden gecreëerd in dezelfde directory als elk bron multimedia bestand en gebruik de naamconventie file.Avi.Mta, waar het bronbestand genaamd file.Avi is.

Hoe een bestand openen MTA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MTA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MTA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MTA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MTA openen

Andere problemen met een bestand MTA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MTA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MTA:

  • het gekozen bestand MTA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MTA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MTA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand