Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MTM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MTM. Als je het bestand wilt openen MTM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MTM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MultiTracker Music Module (MOD) Format N/A

Wat is een bestand MTM?

Universeel audio tracker module formaat dat vergelijkbaar is met een .MOD bestand. Bevat geluidsmonsters en een muzikale score voor weergave. Ondersteunt maximaal 32 kanalen, waarmee veel monsters tegelijkertijd kunnen worden afgespeeld.

Hoe een bestand openen MTM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MTM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MTM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MTM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MTM openen

Andere problemen met een bestand MTM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MTM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MTM:

  • het gekozen bestand MTM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MTM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MTM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand