Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MTP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MTP. Als je het bestand wilt openen MTP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MTP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Minitab Portable Worksheet Format N/A

Wat is een bestand MTP?

Een MTP-bestand is een patroon gemaakt door MadTracker 2, een audio tracking programma. Het bevat een liedpatroon dat kan worden toegepast op een track in de .MT2-module. MTP-bestanden kunnen worden geopend via het Patroon menu in de MadTracker-interface.

MTP-bestanden worden gemaakt wanneer u een patroon in MadTracker opslaat. Het bestand is gemaakt om uw patrooninformatie op te slaan. Als u een MTP-bestand wilt maken, selecteert u Pattern & rarr. Opslaan ... En kies de locatie opslaan. MTP-bestanden worden standaard opgeslagen op de volgende locatie:

C: Program FilesMadTrackerSongs

Als u een MTP-bestand wilt laden, selecteert u Pattern & rarr. Load ... En navigeer naar de locatie van het MTP-bestand.

Hoe een bestand openen MTP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MTP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MTP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MTP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MTP openen

Andere problemen met een bestand MTP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MTP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MTP:

  • het gekozen bestand MTP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MTP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MTP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand