Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MTS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MTS. Als je het bestand wilt openen MTS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MTS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AVCHD MPEG-2 Transport Stream Format N/A

Wat is een bestand MTS?

Een MTS-bestand is een videobestand dat is opgeslagen in het high-definition (HD) MPEG Transport Stream-videoformaat, gewoonlijk genaamd "AVCHD." Het bevat HD-video compatibel met Blu-ray-schijfformaat en is gebaseerd op de MPEG-2-transportstroom en ondersteunt 720p en 1080i HD-videoformaten. MTS-bestanden worden vaak gebruikt door Sony, Panasonic en andere HD-camcorders.

AVCHD staat voor "Advanced Video Codec High Definition." Het formaat is gezamenlijk opgericht door zowel Panasonic als Sony in 2006. MTS-bestanden kunnen typisch worden geopend en bewerkt met behulp van de software die is opgenomen bij Sony en Panasonic HD-camcorders.

Hoe een bestand openen MTS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MTS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MTS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MTS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MTS openen

Andere problemen met een bestand MTS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MTS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MTS:

  • het gekozen bestand MTS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MTS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MTS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MTS
MTS naar AVIMTS naar AVCMTS naar DVRMTS naar DVR-MSMTS naar M2TSMTS naar MKVMTS naar MOVMTS naar MP3MTS naar MP4MTS naar MPGMTS naar WMV