Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MTV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MTV. Als je het bestand wilt openen MTV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MTV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MTV Video Format N/A

Wat is een bestand MTV?

Video formaat gebruikt door verschillende Chinese MP4 draagbare videospelers. Bevat een 512-byte-bestandshoofd en een reeks afbeeldingen die tijdens MP3-weergave worden weergegeven. Net als een .AMV-bestand, maar gebruikt een beetje andere opmaak.

Hoe een bestand openen MTV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MTV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MTV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MTV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MTV openen

Andere problemen met een bestand MTV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MTV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MTV:

  • het gekozen bestand MTV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MTV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MTV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies MTV
MTV naar ART