Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MUI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MUI. Als je het bestand wilt openen MUI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MUI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MultiLanguage Windows Resource Format Microsoft

Wat is een bestand MUI?

Resource bestand dat wordt gebruikt door het meertalige gebruikersinterface onderdeel van Windows 2000 en hoger. Bevat hulpmiddelen waarmee de Windows-interface kan worden veranderd in verschillende talen.

Veel MUI-bestanden zijn te vinden in de Windows% SystemRoot% directory (eG,% SystemRoot% nl-US in Windows 7). Ze kunnen ook zich bevinden in specifieke programma-installaties, zoals Windows Journal, Windows Defender, Windows Mail en andere Microsoft Windows-programma's, inclusief Notitieblok (notepad.Exe.Mui).

Extra taalpakken kunnen in Windows 7 geïnstalleerd worden door Control Panel & rarr te selecteren. Klok, Taal en Regio & Rarr. Verander de weergavetaal & rarr. Toetsenborden en talen en klik op de knop Installeren / verwijderen ... ....

Hoe een bestand openen MUI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MUI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MUI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MUI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MUI openen

Andere problemen met een bestand MUI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MUI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MUI:

  • het gekozen bestand MUI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MUI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MUI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand