Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MUL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MUL. Als je het bestand wilt openen MUL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MUL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ultima Online Game Origin Systems

Wat is een bestand MUL?

Game bestand dat wordt gebruikt door Ultima Online, een van de vroegere multiplayer online games (MMO). Kan diverse soorten gegevens opslaan, inclusief grafische, animatiegegevens, kaarten en spelletjes. Wordt ook gebruikt voor het toepassen van game patch updates.

Soms wijzigen Ultima Online-gebruikers de inhoud van MUL-bestanden om de gameplay te wijzigen. Gereedschappen zoals MULTtool, Multibuilder en MulPatcher kunnen worden gebruikt. Echter, aangezien Ultima Online een ouder spel is, kunnen sommige van deze programma's moeilijk worden uitgevoerd op recente besturingssystemen.

Hoe een bestand openen MUL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MUL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MUL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MUL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MUL openen

Andere problemen met een bestand MUL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MUL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MUL:

  • het gekozen bestand MUL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MUL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MUL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand