Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MUP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MUP. Als je het bestand wilt openen MUP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MUP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Music Publisher Data Format Braeburn Software

Wat is een bestand MUP?

Bestand gemaakt door Music Publisher, een muzieknotatie applicatie. Bevat de bladmuziek voor een muzikale compositie. Specificeert instrumenten, tijds handtekeningen, notities, dynamiek en andere muzieknummers zoals de componist en de titel. Kan worden afgespeeld in de software, die de muziek begrijpt.

MUP-bestanden worden gebruikt voor het opslaan en distribueren van digitale muzikale composities. Ze kunnen gedrukt worden als de componist klaar is met het schrijven van de muziek. Ze kunnen ook worden herzien en verfijnd als de componist ervoor kiest om de muziek te wijzigen.

Een ander kenmerk van de Music Publisher-software is de mogelijkheid om bestaande bladmuziek te transponeren. Gebruikers kunnen harde muziek kopiëren naar een MUP-bestand, de muziek omzetten en vervolgens opnieuw herdrukken.

MUP-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat met een eigen syntaxis die de muzikale score vertegenwoordigt.

Lauriso Software heeft Braeburn Software vervangen en ontwikkelt nu Music Publisher.

Hoe een bestand openen MUP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MUP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MUP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MUP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MUP openen

Andere problemen met een bestand MUP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MUP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MUP:

  • het gekozen bestand MUP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MUP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MUP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand