Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MUZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MUZ. Als je het bestand wilt openen MUZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MUZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MUZ Audio Format Hover

Wat is een bestand MUZ?

Een MUZ-bestand is een videogamesmuziekbestand dat wordt gebruikt door oudere DOS- en Windows-spellen zoals Hover, een hovercraft racespel. Het bevat muziek die door het spel wordt gespeeld, maar is niet een gemeenschappelijk formaat dat wordt gebruikt voor game audio. MUZ-bestanden worden opgeslagen in de SOUNDSMUSIC-map van de spelinstallatie.

MUZ-bestanden worden meestal gebruikt door Hover, maar kunnen worden geopend voor het bewerken in Audacity. Om een ​​MUZ-bestand te openen, selecteer Bestand & rarr. Import & rarr. Raw Data ... En navigeren naar het MUZ-bestand.

Hoe een bestand openen MUZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MUZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MUZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MUZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MUZ openen

Andere problemen met een bestand MUZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MUZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MUZ:

  • het gekozen bestand MUZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MUZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MUZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand