Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MVC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MVC. Als je het bestand wilt openen MVC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MVC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony Digital Mavica Photo Image Format Miva Merchant

Wat is een bestand MVC?

Een MVC-bestand is een gecompileerd script dat wordt gebruikt door Miva Merchant Empresa, een webserver applicatie die gebruikt wordt om Miva-gebaseerde webprogramma's uit te voeren. Het bevat een module of webapplicatie die is samengesteld uit een .MV-bestand. MVC-bestanden worden vaak gebruikt voor het implementeren van e-commerce-programma's op internet.

Hoe een bestand openen MVC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MVC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MVC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MVC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MVC openen

Andere problemen met een bestand MVC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MVC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MVC:

  • het gekozen bestand MVC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MVC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MVC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand