Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MVE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MVE. Als je het bestand wilt openen MVE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MVE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Interplay Video Format BioWare

Wat is een bestand MVE?

Videobestand gebruikt door de Infinity Engine, een rollenspelenmotor ontwikkeld door BioWare. Bevat een film, zoals de game introductie video of een actie sequentie video tussen niveaus. Wordt gebruikt om video's te coderen voor weergave tijdens de gameplay.

Voorbeelden van spellen die de Infinity Engine gebruiken, zijn Baldur's Gate, Baldur's Gate II, Planescape: Torment, Icewind Dale en Icewind Dale II. Verschillende Infinity Engine spellen werden vrijgegeven door Interplay Entertainment, die de motor van BioWare heeft gelicentieerd.

Hoe een bestand openen MVE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MVE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MVE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MVE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MVE openen

Andere problemen met een bestand MVE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MVE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MVE:

  • het gekozen bestand MVE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MVE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MVE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand