Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MVI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MVI. Als je het bestand wilt openen MVI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MVI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD Movie Command Format Autodesk

Wat is een bestand MVI?

Bevat instructies en opdrachten voor een film of animatie gemaakt met AutoCAD, een 3D-modelleringsprogramma. Gegenereerd door AutoFlix, een animatie-add-on voor vroege versies van AutoCAD.

Canon PowerShot digitale camera's bewaren opgenomen filmbestanden met een naam die begint met "MVI_." Deze bestanden zijn niet gerelateerd aan AutoCAD, maar zijn standaard .AVI-filmbestanden die kunnen worden geopend met een videospeler.

Hoe een bestand openen MVI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MVI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MVI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MVI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MVI openen

Andere problemen met een bestand MVI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MVI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MVI:

  • het gekozen bestand MVI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MVI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MVI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand