Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MVR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MVR. Als je het bestand wilt openen MVR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MVR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM HotMedia Multimedia Format IBM

Wat is een bestand MVR?

Gepubliceerd multimedia bestand gemaakt door HotMedia, een ouder programma dat gebruikt wordt om web animaties te ontwikkelen. Hiermee wordt een multimedia pakket opgeslagen, inclusief video- en audiobestanden, animatie-instellingen en Java. CLASS-bestanden die nodig zijn om de animatie te spelen.

HotMedia MVR-bestanden zijn ontworpen voor internetverbindingen met lage bandbreedte. Ze laden en rennen in een webbrowser in een Java-applet genaamd de IBM HotMedia-speler. Sommige websites hebben nog steeds MVR-bestanden, maar multimedia-audio en video worden veel meer leverbaar door Flash-technologie of RealPlayer-video (.RM en .RA-bestanden).

IBM, de ontwikkelaar van HotMedia, ondersteunt niet meer de software. De laatste versie van de software, versie 3.5, is in 2000 vrijgegeven. Het is echter niet langer beschikbaar om te downloaden.

Hoe een bestand openen MVR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MVR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MVR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MVR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MVR openen

Andere problemen met een bestand MVR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MVR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MVR:

  • het gekozen bestand MVR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MVR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MVR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand