Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MWB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MWB. Als je het bestand wilt openen MWB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MWB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MySQL Workbench Database Models MySQL

Wat is een bestand MWB?

Database document gemaakt door MySQL Workbench, een grafische interface die wordt gebruikt voor het maken en beheren van MySQL databases. Hiermee slaat u een database-ontwerp op, genaamd een EER (Enhanced Entity-Relationship) -model. Definieert tabellen, weergaven, routines, privileges en andere constructies voor een database.

MWB-bestanden worden gebruikt om de werkelijke vooruitgang van een database te besparen terwijl het wordt ontwikkeld. Zodra het EER-model is voltooid, kan MySQL Workbench een MySQL-database genereren vanuit het MWB-bestand.

Hoe een bestand openen MWB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MWB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MWB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MWB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MWB openen

Andere problemen met een bestand MWB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MWB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MWB:

  • het gekozen bestand MWB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MWB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MWB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand