Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MWF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MWF. Als je het bestand wilt openen MWF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MWF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MapGuide Format Autodesk

Wat is een bestand MWF?

Bestand gemaakt door MapGuide Author, een programma dat gebruikt wordt om kaarten te ontwerpen met behulp van CAD en GIS data. Bevat kaartbeschrijvingen, zoals naam, stijlen, kleuren, laaginstellingen en een brondata-serveradres. Wordt gebruikt om kaartconfiguraties op te slaan en voor het contact opnemen met Autodesk MapGuide-servers om kaartdata te downloaden en weer te geven.

MWF-bestanden bewaren over het algemeen geen ruimtelijke gegevens. Ze geven alleen aan hoe de gegevens worden weergegeven. MWF-bestanden worden opgeslagen in binair formaat en kunnen worden geëxporteerd in XML-formaat naar .MWX-bestanden.

Hoe een bestand openen MWF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MWF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MWF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MWF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MWF openen

Andere problemen met een bestand MWF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MWF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MWF:

  • het gekozen bestand MWF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MWF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MWF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand