Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MWP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MWP. Als je het bestand wilt openen MWP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MWP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus Word Pro 97 Smartmaster Format IBM

Wat is een bestand MWP?

Sjabloon voor het maken van een nieuw Lotus Word Pro (.LWP) document. Slaat opmaakopties en aangepaste instellingen voor het Lotus-tekstverwerkingsprogramma op. Vooraf geïnstalleerde SmartMaster-bestanden worden meestal opgeslagen in de directory C: LotusSMasters.

Hoe een bestand openen MWP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MWP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MWP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MWP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MWP openen

Andere problemen met een bestand MWP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MWP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MWP:

  • het gekozen bestand MWP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MWP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MWP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand