Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MWS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MWS. Als je het bestand wilt openen MWS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MWS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Maple Spreadsheet Document Format Maplesoft

Wat is een bestand MWS?

Werkblad gemaakt met Maple 8.X of eerder, een wiskunde- en modelleringsprogramma. Kan tekst, wiskundige vergelijkingen, grafieken, grafieken en andere gegevens bevatten. Opgeslagen in een interactief formaat dat kan worden geopend en bewerkt met Maple.

Maple 9 en later bespaart werkbladen in een nieuw XML-formaat met een .MW-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen MWS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MWS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MWS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MWS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MWS openen

Andere problemen met een bestand MWS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MWS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MWS:

  • het gekozen bestand MWS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MWS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MWS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand