Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MWX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MWX. Als je het bestand wilt openen MWX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MWX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk MapGuide Author Map Window XML Format Autodesk

Wat is een bestand MWX?

Bestand gemaakt door MapGuide Author, een programma dat wordt gebruikt om CAD- en GIS-gegevens en ontwerpkaarten te integreren. Bevat een beschrijving van de gegevens die in een kaart worden behandeld, waaronder naam, laaginstellingen, stijlen, kleuren en een contactpersoon van een server. Wordt gebruikt om kaartconfiguraties op te slaan en te contacteren met Autodesk MapGuide-servers om ruimtelijke gegevens te tonen.

MWX-bestanden bewaren typisch geen werkelijke ruimtelijke gegevens. Ze geven alleen aan hoe de gegevens in een kaart worden weergegeven. Ze zijn opgeslagen in XML-formaat en kunnen worden geparseerd en aangepast programmatisch. Wordt vaak gebruikt voor het delen van weergaven van GIS, CAD, en kaartgegevens tussen meerdere gebruikers.

MWX-bestanden zijn de XML-weergave van binaire .MWF-bestanden.

Hoe een bestand openen MWX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MWX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MWX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MWX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MWX openen

Andere problemen met een bestand MWX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MWX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MWX:

  • het gekozen bestand MWX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MWX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MWX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand