Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MXD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MXD. Als je het bestand wilt openen MXD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MXD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcGIS Map Document Format ESRI

Wat is een bestand MXD?

Kaartbestandsformaat gebruikt door ESRI mapping software, zoals ArcMap. Opgeslagen in een samengesteld formaat dat de kaartbeschrijving, lay-out en ingesloten objecten bevat die op de kaart zijn opgeslagen. Georganiseerd in eenheden genaamd opslagplaatsen en stromen.

MXD-mapbestanden kunnen in grootte groeien nadat ze meerdere keren zijn opgeslagen omdat ze fragmentatie kunnen worden. Als u een gefragmenteerd kaartdocument als een nieuw document opslaat, kan de bestandsgrootte ervan worden verminderd.

Hoe een bestand openen MXD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MXD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MXD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MXD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MXD openen

Andere problemen met een bestand MXD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MXD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MXD:

  • het gekozen bestand MXD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MXD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MXD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand