Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MXDIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MXDIC. Als je het bestand wilt openen MXDIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MXDIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Maxthon Dictionary Format Maxthon International

Wat is een bestand MXDIC?

Woordenboek bestand gebruikt door de Maxthon webbrowser. Bevat informatie die gebruikt wordt voor spellingcontrole van webpagina's en formulieren. Gebruikt voor het verspreiden van spellingscontrole data in verschillende talen. Dubbelklik om het woordenboek te installeren als Maxthon is geïnstalleerd.

Hoe een bestand openen MXDIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MXDIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MXDIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MXDIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MXDIC openen

Andere problemen met een bestand MXDIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MXDIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MXDIC:

  • het gekozen bestand MXDIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MXDIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MXDIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand