Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MXFR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MXFR. Als je het bestand wilt openen MXFR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MXFR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mandelbrot Explorer Fractal Region Format J R Oakley

Wat is een bestand MXFR?

Gegevensbestand aangemaakt door Mandelbrot Explorer, een applicatie die gebruikt wordt om Mandelbrot en Julia fractale beelden te bekijken. Bevat de parameters voor een fractaal gebied, inclusief de min en max X en Y coördinaten, resolutie, vergroting en het fractal type. Wordt gebruikt voor het opslaan van een zoomde weergave in een fractale afbeelding.

Zodra een MXFR-bestand is geopend, genereert het programma het fractale beeld met behulp van de fractale regio parameters. Gebruikers kunnen het beeld verbeteren door een zwart-wit-, grijstinten- of kleurenschema toe te passen op de resulterende visualisatie. Fractale gebieden en kleurenschema's kunnen samen worden opgeslagen met behulp van .MXAD-bestanden.

MXFR-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat en kunnen worden geopend met elke tekstverwerker.

Mandelbrot Explorer versie 2.5 en eerder slaat fractale gebieden op met de .FRR extensie.

Hoe een bestand openen MXFR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MXFR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MXFR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MXFR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MXFR openen

Andere problemen met een bestand MXFR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MXFR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MXFR:

  • het gekozen bestand MXFR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MXFR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MXFR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand