Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MXL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MXL. Als je het bestand wilt openen MXL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MXL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed MusicXML Music Notation Format The MuseScore Team

Wat is een bestand MXL?

Een MXL-bestand is een gecomprimeerde muziekscore gemaakt met MuseScore, een programma voor muziek compositie en notatie. Het bevat een gecomprimeerd bestand opgeslagen in het MusicXML-formaat, dat is het standaard XML-formaat dat wordt gebruikt door meer dan honderd score schrijfprogramma's.

MXL-bestanden zijn niet zo gebruikelijk als de standaard MusicXML-scores, die worden opgeslagen als .XML-bestanden. Echter, aangezien MXL-bestanden gecomprimeerd zijn, hebben ze minder opslagruimte gebruikt en zijn ze bruikbaar voor het verzenden van e-mail en back-up op externe mediaapparaten.

Hoe een bestand openen MXL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MXL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MXL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MXL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MXL openen

Andere problemen met een bestand MXL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MXL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MXL:

  • het gekozen bestand MXL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MXL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MXL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand