Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MXMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MXMF. Als je het bestand wilt openen MXMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MXMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mobile XMF Format MIDI Manufacturers Association

Wat is een bestand MXMF?

Audio-bestand dat is gemaakt in het formaat Mobile XMF (Extensible Music Format), een open standaard audioformaat dat wordt gebruikt voor het opslaan van mobiele beltonen. Kan zowel MIDI data als Mobile DLS (Downloadable Sounds) wavetable synthesized audio bevatten.

Het MXMF-formaat maakt het mogelijk om zowel opgenomen geluids- als MIDI-gegevens op te slaan binnen een compacte bestandsgrootte, die geschikt is voor muziek beltonen.

Hoe een bestand openen MXMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MXMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MXMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MXMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MXMF openen

Andere problemen met een bestand MXMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MXMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MXMF:

  • het gekozen bestand MXMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MXMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MXMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand