Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MXML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MXML. Als je het bestand wilt openen MXML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MXML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Flex Interface Component Format Adobe Systems

Wat is een bestand MXML?

Component die wordt gebruikt door een Adobe Flex-toepassing. Geschreven in de MXML-opmaaktaal, die vergelijkbaar is met XML, maar is ontwikkeld door Macromedia. Wordt gebruikt voor het leggen van gebruikersinterfacecomponenten in de applicatie.

De meeste flex-applicaties omvatten meerdere MXML- en ActionScript-bestanden (.AS).

Hoe een bestand openen MXML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MXML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MXML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MXML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MXML openen

Andere problemen met een bestand MXML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MXML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MXML:

  • het gekozen bestand MXML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MXML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MXML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand