Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MXSKIN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MXSKIN. Als je het bestand wilt openen MXSKIN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MXSKIN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Maxthon Skin Format Maxthon International

Wat is een bestand MXSKIN?

Thema of huidbestand gebruikt door de Maxthon Web Browser en geïntroduceerd met Maxthon versie 3 (Maxthon 2 gebruikt .M2S bestanden voor huiden). Bevat afbeeldingen en lay-outinstellingen die het uiterlijk van de webbrowser aanpassen.

Wanneer u een nieuwe huid downloadt, kunt u deze dubbelklikken om deze in Maxthon te importeren. Vervolgens kunt u de huid van de webbrowser wijzigen door Menu & rarr te selecteren. Skins van het toepassingsmenu en het kiezen van een huid uit de lijst.

MXSKIN-bestanden worden opgeslagen in de [gebruiker] AppDataRoamingMaxthon3Skins directory.

Hoe een bestand openen MXSKIN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MXSKIN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MXSKIN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MXSKIN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MXSKIN openen

Andere problemen met een bestand MXSKIN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MXSKIN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MXSKIN:

  • het gekozen bestand MXSKIN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MXSKIN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MXSKIN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand