Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MXT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MXT. Als je het bestand wilt openen MXT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MXT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcGIS ArcMap Map Template Format ESRI

Wat is een bestand MXT?

Geografische kaart sjabloon gemaakt door ArcMap, een GIS mapping applicatie die bij ESRI ArcGIS Desktop wordt geleverd. Hiermee worden de basiseigenschappen van een kaart opgeslagen, evenals de lay-outposities en zichtbaarheid van applicatiebalkjes. Hiermee kunnen gebruikers meerdere kaarten maken vanuit hetzelfde startpunt.

ArcMap maakt gebruik van een bestand genaamd Normal.Mxt als standaardsjabloon voor elke nieuwe map die in de software is gemaakt. Het bestand bevindt zich in Documenten en Instellingen [gebruiker] Application DataESRITemplates en kan worden aangepast om een ​​aangepaste standaardsjabloon te maken.

Als er geen gebruikersspecifieke Normal.Mxt bestaat in de sjablonenmap van de gebruiker, zoekt ArcMap daarna naar het bestand in de ArcGISBinTemplates installatie directory en kopieert deze naar de sjablonen directory van de gebruiker.

Hoe een bestand openen MXT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MXT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MXT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MXT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MXT openen

Andere problemen met een bestand MXT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MXT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MXT:

  • het gekozen bestand MXT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MXT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MXT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand