Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MYD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MYD. Als je het bestand wilt openen MYD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MYD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MySQL Database Data Format MySQL

Wat is een bestand MYD?

Database bestand gemaakt met MySQL, een populair open source database management systeem. Bevat de werkelijke gegevens die zijn opgeslagen in de rijen van de database.

MYD-bestanden worden opgeslagen met een bijbehorend .FRM-bestand dat de tabelformatiedata bevat, en een .MYI-bestand, dat dient als de database-index.

Hoe een bestand openen MYD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MYD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MYD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MYD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MYD openen

Andere problemen met een bestand MYD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MYD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MYD:

  • het gekozen bestand MYD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MYD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MYD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand