Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MYS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MYS. Als je het bestand wilt openen MYS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MYS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Vineyard Captured Video Format Vineyard Technologies

Wat is een bestand MYS?

Gevangen video stream opgeslagen door Vineyard Technologies 'PC Viewer, een programma dat wordt gebruikt voor het opnemen en afspelen van video via een Vineyard CCTV (Closed-circuit TV) systeem. Opgeborgen in een eigenaardige videostreamformaat. Gebruikt om bewakingsvideo's op te slaan.

MYS-bestanden kunnen alleen worden afgespeeld met de pc-viewer-software die bij het CCTV-systeem is opgenomen.

Hoe een bestand openen MYS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MYS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MYS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MYS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MYS openen

Andere problemen met een bestand MYS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MYS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MYS:

  • het gekozen bestand MYS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MYS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MYS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand