Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

MZP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand MZP. Als je het bestand wilt openen MZP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ MZP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk 3D Studio Max MAXScript Zip Package Autodesk

Wat is een bestand MZP?

3ds Max MAXScript (.MS) bestand en gerelateerde componenten opgeslagen in een gecomprimeerd archiefformaat. Kan scripts, knoppen en andere gegevens bevatten. Typisch gebruikt voor het verspreiden van scripts en gerelateerde bestanden in een enkel bestand.

MZP-bestanden kunnen worden geïnstalleerd door het commando 'Run Script' binnen 3ds Max te selecteren.

Hoe een bestand openen MZP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand MZP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de MZP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand MZP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand MZP openen

Andere problemen met een bestand MZP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand MZP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken MZP:

  • het gekozen bestand MZP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand MZP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand MZP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand