Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

N-GAGE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand N-GAGE. Als je het bestand wilt openen N-GAGE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ N-GAGE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia N-Gage Application Format Nokia

Wat is een bestand N-GAGE?

Spel of applicatie ontwikkeld voor het Nokia N-Gage platform. Kan worden geïnstalleerd en geopend op een N-Gage-compatibel apparaat, zoals de Nokia E en N-serie telefoons.

N-GAGE-bestanden kunnen op een Nokia-telefoon geïnstalleerd worden met behulp van de Nokia Application Installer, die onderdeel uitmaakt van de Nokia PC Suite. Ze moeten in de prijslijst geplaatst worden om door de telefoon te worden herkend. N-Gage games en applicaties kunnen ook van de telefoon naar een pc worden overgebracht voor back-updoeleinden.

Hoe een bestand openen N-GAGE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand N-GAGE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de N-GAGE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand N-GAGE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand N-GAGE openen

Andere problemen met een bestand N-GAGE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand N-GAGE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken N-GAGE:

  • het gekozen bestand N-GAGE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand N-GAGE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand N-GAGE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand