Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

N2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand N2. Als je het bestand wilt openen N2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ N2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nitrous Minecraft GLSL Shader Format Nitrous

Wat is een bestand N2?

3D-shader-archief gebruikt door Nitrous, een programma dat gebruikt wordt om de look van de 3D-wereld aan te passen in het spel Minecraft. Opgeslagen in een .ZIP-formaat en bevat een archief van .FSH, .VSH en Java .CLASS-bestanden. Gebruikt om het gebruik van GLSL (OpenGL Shading Language) shaders in Minecraft mogelijk te maken.

Om Daxnitro's GLSL shader mod aan Minecraft toe te passen, open Nitrous, selecteer File & rarr. Import ..., en kies je N2-bestand. Klik vervolgens op de knop Modi Mods om de mod te installeren.

Nitrous wordt verdeeld als een .JAR-bestand. Als u het wilt uitvoeren, kunt u java -jar nitrous.Jar typen op de Windows Command Prompt. Als alternatief kan u misschien gewoon dubbelklikken op het JAR-bestand om het programma te laten draaien.

Hoe een bestand openen N2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand N2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de N2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand N2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand N2 openen

Andere problemen met een bestand N2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand N2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken N2:

  • het gekozen bestand N2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand N2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand N2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand