Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

N3D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand N3D. Als je het bestand wilt openen N3D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ N3D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nuclear Studio 3D Model Format Nuclear Glory

Wat is een bestand N3D?

3D-model of -scène die wordt gebruikt door games gecreëerd met Nuclear Glory game development software. Opslaan van de 3D-afbeelding en animatie informatie in een formaat die is geoptimaliseerd voor gebruik door de game engine. Wordt gebruikt voor het opslaan van tekens, terrein en andere 3D-objecten.

N3D-modellen kunnen worden gemaakt in Nuclear Studio 3D-scène bewerkingssoftware, en vervolgens gebruikt in Nuclear Basic, de spelprogrammeringsapplicatie.

Hoe een bestand openen N3D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand N3D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de N3D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand N3D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand N3D openen

Andere problemen met een bestand N3D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand N3D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken N3D:

  • het gekozen bestand N3D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand N3D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand N3D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand