Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

N64 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand N64. Als je het bestand wilt openen N64, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ N64

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo 64 Emulation ROM Image Format N/A

Wat is een bestand N64?

Nintendo 64 spel dat kan worden uitgevoerd op een PC met behulp van een N64 emulatie programma. Bevat de spelgegevens van de originele N64-cartridge. Vaak genoemd een N64 game ROM of game image bestand.

Hoe een bestand openen N64?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand N64 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de N64 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand N64 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand N64 openen

Andere problemen met een bestand N64

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand N64 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken N64:

  • het gekozen bestand N64 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand N64 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand N64 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand