Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NARC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NARC. Als je het bestand wilt openen NARC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NARC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo DS Archive Format Nintendo

Wat is een bestand NARC?

Archiefbestand gebruikt door games voor het Nintendo DS draagbaar gaming systeem. Kan verschillende spelgegevens bevatten, inclusief grafische, tekst- en levelinformatie. Wordt gewoonlijk opgenomen in een Nintendo DS ROM-bestand. Kan worden uitgepakt met enkele bewerkingsprogramma's.

De nieuwe Super Mario Bros. (NSMB) editor kan NARC-bestanden openen voor het New Super Mario Bros. DS-spel. De Mario Kart DS (MKDS) cursusmodifier wordt gebruikt om Mario Kart DS-cursussen te bewerken en kan NARC-bestanden openen.

Hoe een bestand openen NARC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NARC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NARC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NARC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NARC openen

Andere problemen met een bestand NARC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NARC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NARC:

  • het gekozen bestand NARC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NARC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NARC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand