Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBC. Als je het bestand wilt openen NBC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Next Byte Codes Source Code Format NBC

Wat is een bestand NBC?

Bestand geschreven in Next Byte Codes (NBC), een programmeertaal die wordt gebruikt voor het programmeren van LEGO NXT programmeerbare stenen. Bevat broncode met een assemblage taalachtige syntax en kan instructies voor baksteenbeweging opgeven. Wordt gebruikt voor het programmeren van bewegingen voor LEGO robot onderdelen.

NBC bestanden kunnen worden samengesteld met de NBC compiler (genaamd "NBC"), of met Bricx Command Center (BricxCC), een Windows IDE die de NBC compiler bevat.

Hoe een bestand openen NBC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBC openen

Andere problemen met een bestand NBC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBC:

  • het gekozen bestand NBC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand