Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBE. Als je het bestand wilt openen NBE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nessus Scan Result Format Tenable Network Security

Wat is een bestand NBE?

Rapporteer bestand dat is gegenereerd door oudere versies van Nessus, een netwerkbeveiligingsprogramma dat wordt gebruikt voor het scannen van netwerkbeveiligingen. Opslaat de resultaten van de netwerk scan en wordt gebruikt voor beveiligingscontroles. Vervang door het .NESSUS formaat in nieuwere versies van Nessus.

Op Unix-gebaseerde systemen kunnen NBE-bestanden worden omgezet naar het .NESSUS-formaat met de volgende opdracht:

/ opt / nessus / bin / nessus -in in.Nbe -o out.Nessus

NBE-bestanden kunnen ook worden uitgevoerd naar .HTML- en .TXT-bestanden door out.Nessus te vervangen door out.Html of out.Txt.

Hoe een bestand openen NBE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBE openen

Andere problemen met een bestand NBE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBE:

  • het gekozen bestand NBE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand