Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBH. Als je het bestand wilt openen NBH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HTC ROM Update Utility ROM Image Format N/A

Wat is een bestand NBH?

ROM-beeld dat wordt gebruikt door ROM Update Utility (RUU), een programma dat wordt gebruikt voor het bijwerken van het ROM-beeld op sommige HTC-mobiele telefoons. Opslaan van lage-systeem informatie die gebruikt wordt om de telefoon te runnen. Kan ook bijgewerkt worden met htc-flasher, een open source versie van het ROM Update Utility.

Hoe een bestand openen NBH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBH openen

Andere problemen met een bestand NBH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBH:

  • het gekozen bestand NBH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand