Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBI. Als je het bestand wilt openen NBI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero BackItUp Backup Format Nero

Wat is een bestand NBI?

Bestand gemaakt door BackItUp (voorheen BackItUp & Burn), een programma dat wordt gebruikt om bestanden te comprimeren en te backupen. Bevat informatie over bestanden die zijn back-up. Gebruikt in combinatie met .NBA-bestanden om te herstellen vanuit een back-up archief.

Hoe een bestand openen NBI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBI openen

Andere problemen met een bestand NBI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBI:

  • het gekozen bestand NBI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand