Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBK. Als je het bestand wilt openen NBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NovaBACKUP Script Format NovaStor

Wat is een bestand NBK?

Script gemaakt door NovaBACKUP Windows backup software. Opslaan van een back-uptaak ​​en bevat een lijst met opdrachten voor het back-ups van geselecteerde bestanden en mappen. Bevat de doeluitvoermap voor het back-upbestand (.NBD-bestand) en of de back-up vol of incrementeel is.

NovaBACKUP-banen kunnen worden gepland om periodiek of voor een specifieke eenmalige gebeurtenis te worden uitgevoerd.

Hoe een bestand openen NBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBK openen

Andere problemen met een bestand NBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBK:

  • het gekozen bestand NBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand