Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBM. Als je het bestand wilt openen NBM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NetBeans Module Format Oracle

Wat is een bestand NBM?

Plug-in bestand dat wordt gebruikt door NetBeans, een geïntegreerde ontwikkelingsomgeving (IDE) op het platform. Beveiligt een gecomprimeerd .ZIP-archief van XML-, .JAR- en metagegevensbestanden. Ondersteunt ook pack200 compressie (.PACK.GZ extensie) voor inbegrepen JAR bestanden. Vaak verspreid via download op het web.

NetBeans modules kunnen worden gebruikt voor het maken van verschillende soorten plugins voor de software. JasperSoft's iReport-module is bijvoorbeeld een populaire module voor het programmeren en genereren van grafische rapporten. Een andere populaire plugin genaamd jVi biedt de functionaliteit van de Vi tekst editor in NetBeans.

NetBeans wordt vaak gebruikt voor het ontwikkelen van Java-programma's, maar ondersteunt ook andere talen, zoals PHP, C ++, Python, Ruby en Groovy.

Hoe een bestand openen NBM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBM openen

Andere problemen met een bestand NBM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBM:

  • het gekozen bestand NBM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand