Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBS. Als je het bestand wilt openen NBS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
NTI Backup Now Format Based Backup Set Format David Norgren

Wat is een bestand NBS?

Audio project gemaakt door Minecraft Note Block Studio (NBS), een programma van derden voor het maken van aangepaste muziek voor het spel Minecraft. Sla meerdere tracks op, genaamd lagen, elk met notities die worden gegenereerd uit een keyboard synthesizer en instrumenten in het programma. Kan in de software worden afgespeeld om de muziek te bekijken.

NBS-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar het .MID-formaat of naar een MCEdit .SCHEMATIC bestand voor opname in het Minecraft-spel.

Minecraft Note Block Studio kan .MID-bestanden importeren, zodat Minecraft gebruikers deze functie vaak gebruiken om favoriete MIDI-liederen te converteren en in Minecraft te importeren.

Hoe een bestand openen NBS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBS openen

Andere problemen met een bestand NBS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBS:

  • het gekozen bestand NBS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand