Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBT. Als je het bestand wilt openen NBT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Minecraft Named Binary Tag Format Mojang

Wat is een bestand NBT?

Gegevensbestandsformaat dat wordt gebruikt door Minecraft, een 3D-gebouw in open-end en exploratie. Hiermee worden gegevens opgeslagen in het genoteerde binaire label (NBT) formaat, dat is een eenvoudig binair formaat dat is ontwikkeld om grote hoeveelheden binaire data op te slaan. Gebruikt voor het opslaan van wereld, of niveau, informatie.

Het NBT-formaat kan worden gelezen door software-API's zoals JNBT (The Java NBT Library).

Bestanden die het benoemde Binary Tag-formaat gebruiken, gebruiken vaker een andere bestandsuitbreiding, zoals .DAT, .MCLEVEL, .MINE of .MCR.

Hoe een bestand openen NBT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBT openen

Andere problemen met een bestand NBT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBT:

  • het gekozen bestand NBT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand