Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NBU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NBU. Als je het bestand wilt openen NBU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NBU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia PC Suite 6.82+ Backup Format Nokia

Wat is een bestand NBU?

Backup-bestand gemaakt door Nokia Suite (voorheen Nokia Ovi Suite) of Nokia PC Suite. Bevat een back-up van de mobiele telefoongegevens en kan contacten, agenda's, sms-berichten en andere gebruikersgegevens bevatten. Gebruikt om gegevens op dezelfde telefoon te herstellen of gegevens over te dragen naar een andere telefoon.

Nokia PC Suite werd Nokia Ovi Suite, die later werd vernoemd tot Nokia Suite. Nokia Suite maakt nog steeds back-ups met behulp van NBU-bestanden.

Hoe een bestand openen NBU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NBU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NBU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NBU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NBU openen

Andere problemen met een bestand NBU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NBU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NBU:

  • het gekozen bestand NBU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NBU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NBU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand