Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NCB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NCB. Als je het bestand wilt openen NCB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NCB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Developer Studio Non-compiled Browse Format Microsoft

Wat is een bestand NCB?

Symboolbestand gebruikt door Visual C ++, een onderdeel van Microsoft's Visual Studio ontwikkelingssoftware. Bevat informatie over verschillende symbolen die worden gebruikt in een C ++-softwareproject, zoals door gebruikers gedefinieerde klassen.

NCB-bestanden worden gebruikt door IntelliSense, een Visual Studio-component die intelligent aanbevelingen geeft bij het ontwikkelen van broncode (iE, code autocompletion).

Hoe een bestand openen NCB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NCB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NCB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NCB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NCB openen

Andere problemen met een bestand NCB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NCB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NCB:

  • het gekozen bestand NCB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NCB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NCB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand