Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NCFG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NCFG. Als je het bestand wilt openen NCFG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NCFG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcGIS Explorer Configuration Format ESRI

Wat is een bestand NCFG?

Application configuratie bestand gebruikt door ArcGIS Explorer, een gratis GIS programma ontwikkeld door ESRI. Bevat instellingen die het programma aanpassen, inclusief de gebruikersinterface, splash screen, logo, applicatietitel en toepassingsrechten. Hiermee kunnen gebruikers het uiterlijk en het gedrag van ArcGIS Explorer controleren.

NCFG-bestanden kunnen via e-mail worden gedeeld of gehost door een netwerklocatie. Dit is handig in kantooromgevingen voor systeembeheerders die de enterprise-wide installaties willen stroomlijnen, elk met specifieke mogelijkheden, beperkingen en optredens.

Hoe een bestand openen NCFG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NCFG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NCFG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NCFG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NCFG openen

Andere problemen met een bestand NCFG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NCFG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NCFG:

  • het gekozen bestand NCFG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NCFG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NCFG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand