Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NCH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NCH. Als je het bestand wilt openen NCH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NCH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Outlook Express Email Tree Microsoft

Wat is een bestand NCH?

Folder die e-mailberichten bevat voor een specifieke mailbox. Typisch genoemd "Folders.Nch" en in de Outlook ExpressMail map. Moet niet verplaatst of hernoemd worden.

Hoe een bestand openen NCH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NCH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NCH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NCH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NCH openen

Andere problemen met een bestand NCH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NCH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NCH:

  • het gekozen bestand NCH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NCH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NCH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand