Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NCLR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NCLR. Als je het bestand wilt openen NCLR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NCLR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo DS Color Palette Format Nintendo

Wat is een bestand NCLR?

Bestand gebruikt door sommige spellen voor de Nintendo DS. Bevat een kleurenpalet voor de afbeeldingen die zijn opgeslagen in een bijbehorend .NCGR-bestand, dat de titelschermafbeelding opslaat voor een Nintendo DS-spel. Gebruikt door games zoals Mario Kart DS.

Titelschermafbeeldingen kunnen bewerkt worden met MKDS Course Modifier en Crystal Tile 2.

Hoe een bestand openen NCLR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NCLR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NCLR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NCLR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NCLR openen

Andere problemen met een bestand NCLR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NCLR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NCLR:

  • het gekozen bestand NCLR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NCLR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NCLR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand