Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

NCO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand NCO. Als je het bestand wilt openen NCO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ NCO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nero BackItUp Compressed Backup Format Nero

Wat is een bestand NCO?

Gecomprimeerd back-upbestand gemaakt door Nero BackItup (voorheen Nero BackItUp & Burn). Bevat gegevens die worden opgeslagen op een cd of dvd. Gecomprimeerd met behulp van standaard ZIP compressie. Kan ook worden beveiligd met een wachtwoord en gecodeerd met een 56-bits sleutel.

Aangezien NCO-bestanden gebruik maken van .ZIP-compressie, kunnen niet-versleutelde BackItUp-bestanden ook worden geopend door bestand decompressieprogramma's zoals WinZip of Stuffit Expander. Gewoon de naam extensie wijzigen van ".Nco" naar ".Zip" en open het bestand.

Hoe een bestand openen NCO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand NCO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de NCO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand NCO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand NCO openen

Andere problemen met een bestand NCO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand NCO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken NCO:

  • het gekozen bestand NCO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand NCO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand NCO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand